1754 ROASTERY ESPRESSO BLEND
Káva s plným tělem italského střihu, s příjemnou chutí s oříškovými tóny, které se prolínají s jemnými ovocnými tóny.
Dochuť je bez stopy hořkosti. Ideální pro přípravu každodenního espressa a ostatních oblíbených kávových nápojů.
Opravdu skvělá káva pro espresso.
70% Arabica Brasil Santos Monte Carmello
30% Robusta India Cherry AAA
pražená zrnková káva
Pokud chcete kávu namlít, vepište způsob přípravy do poznámky v posledním kroku objednávacího procesu. Kávu vám nameleme na potřebnou hrubost.
Kategorie: | Káva |
---|---|
stupeň pražení: | střední |
oblast původu: | Brazílie - arabica, Indie - robusta |
typ kávy: | 70% Brasil Santos Monte Carmello arabica, 30% India Cherry AAA robusta |
období sklizně: | 2023 |
chuťový profil: | oříšky, jemný nádech ovocitosti, velmi jemná acidita |
zpracování metodou: | natural |
vhodné pro: | espresso |
1754 ROASTERY ESPRESSO BLEND
Káva s plným tělem italského střihu, s příjemnou chutí s oříškovými tóny, které se prolínají s jemnými ovocnými tóny. Dochuť je bez stopy hořkosti. Ideální pro přípravu každodenního espressa a ostatních oblíbených kávových nápojů.
Mandle, jsou to první, co v šálku espressa dominuje. Veselá, ovocitá směs s dochutí karamelu.
Famózní vychytaná italská směs pro espresso, vhodné i pro alternativní přípravu.
70% Arabica Brasil Santos Monte Carmello
30% Robusta India Cherry AAA
INOVATIVNÍ METODA PRAŽENÍ KÁVY - náš stroj Typhoon Roaster
Řešením nového vynálezu se stal VZDUCH. Pražičky Typhoon umožňují pražení kávy v proudu horkého vzduchu, v němž se kávová zrna jemně mísí a zároveň praží. Takzvané „fluidní lože“ se vytváří pomocí symetricky umístěných otvorů v bubnu. Díky intenzivnímu proudění vzduchu uvnitř pražicího prostoru jsou kávová zrna pražena rovnoměrně ze všech stran. Pražení ve fluidním loži bez kontaktu s kovovým bubnem umožňuje okamžité pražení kávy bez zdlouhavého předehřívání.
NAŠE PRAŽIČKA KÁVY NEMÁ OMEZENÍ
Díky systému s odezvou trvající jen zlomek vteřiny můžeme vytvořit jakýkoli profil pražení. Parametry systému umožňují se vyhnout zvýšené hybnosti zahřátých hmot. Tradiční bubnové pražičky používají válcové bubny z litiny k přenosu tepla na kávová zrna. Bubny akumulují velké množství tepla, a proto mají zvýšenou hybnost přenosu tepla. Pražičky Typhoon využívají horký vzduch, který nemá téměř žádnou tepelnou hybnost. Díky tomu můžeme realizovat ty nejodvážnější nápady! Vytváření profilů pražení na pražičkách Typhoon je jako komponování hudby, které závisí na vašich pocitech a fantazii!
Praženo v České Republice.
IM coffee s.r.o. se sídlem Březina 25, 679 05, Březina
KÁVA 1754 ROASTERY
Naše káva 1754 ROASTERY získala certifikaci Regionální produkt Moravský kras. Káva a její pražení zde má historii přes 100 let, my jsme na tuto navázali a v roce 2022 vybudovali pražírnu kávy s víkendovou kavárnou v budově s historií datovanou od roku 1754.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.